East Putney

Large family house refurbishment
  • East Putney contemporary dining room
  • East Putney kitchen interior with bespoke metal lampshade
  • East Putney close-up of upholstered chair
  • East Putney bathroom with rolltop bath
  • East Putney bathroom leading to garden

East Putney

We worked with the client’s architect to achieve the space they required as a family space and home office. We added a two-storey side extension, so that the rear of the house was the full width of the property boundary, creating a large living space opening on to a paved patio. Then on the first floor adding an en suite shower/dressing room off the master bedroom. The rest of the house was fully renovated. The renovation project took six months, which also included landscaping the garden and then we helped the client with several furnishing items.